Voksne

Der kan være mange forskellige grunde til at mennesker opsøger en psykolog.

Du kan have været udsat for hændelser, oplevelser eller langvarige påvirkninger der præger dit liv herefter. Det kan også være at du pludselig oplever tab af meningen med livet, eller oplever en angst du ikke ved hvad du skal gøre ved.

De første gange i terapien kan derfor ofte blive en fælles udredning af problemstillingen, med respekt for og afklaring af dine grænser og forventninger. Arbejdet herefter bliver rettet mod din historie og dine strategier, og fremadrettet mod nye, brugbare handlemuligheder. Det er vigtigt at finde frem til hvordan livet nu skal leves, og hvordan du ønsker at leve det, set i dine betingelser.

Mange psykologer har en terapeutisk efteruddannelse, og jeg har valgt at efteruddanne mig i eksistentialistisk terapi. Dette er der endnu ikke mange der har haft muligheden for i Danmark, men jeg oplever den yderst brugbar i forhold til eksistentielle samtaler mhp. livskriser af alle slags, herunder stress, skilsmisse, tab af nær pårørende, sygdom eller meningstab.

Ligeledes finder jeg kognitiv terapi effektivt ved angst, depression eller andre konkrete symptomer der hindrer livet i hverdagen. Metakognitiv terapi inddrager jeg også i relevante forløb.

Autoriseret Psykolog i Fredericia og Medlem af Psykologforeningen

Psykolog Tina Hvidtfeldt-Bøjlesen - Dronningensgade 97 - 7000 Fredericia - Tlf.: 2170 8679

Privatlivspolitik